Termeni si conditii

Regulament

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori privind termeni si conditii de utilizare a site-ului magazin-instal.ro
Utilizarea site-ului (incluzand accesul,navigarea si cumpararea produselor dupa acest site) constituie un acord implicit de respectarea termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 
Administratorul site-ului magazin-instal.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori" . Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consintamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Dreptul consumatorilor

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de al cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si magazin-instal.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Administratorul magazin-instal.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (pretul produselor,modificarea de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).
Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Prin folosirea site-ului magazin-instal.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii,partenerii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale maiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta,in conformitate cu legile romane in vigoare.

Administratorul magazin-instal.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului magazin-instal.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui web site fara vreo notificare prealabila, individuala sau generala.

Pentru orice nelamurire in legatura cu acesti termeni de utilizare contactati-ne prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail : sore.impex@gmail.com .